Contact met De Vrije Vogel

 

Je kunt de prijzen en beschikbaarheid van onze campingplaatsen, pipowagen en boerenkamer op deze website bekijken en direct online reserveren. Heb je vragen of kunnen we je ergens bij helpen? Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. 

De Vrije Vogel Texel


Annegeertje, Thijs, Klaas & Riet
Laagwaalderweg 21
1792 CE Oudeschild Texel

E-mail: info@vrijevogeltexel.nl
Tel: 0222 31 45 09 | 06 – 22 63 95 36 

Hoe kom ik bij de Vrije Vogel?

 

TESO
Om op Texel te komen, maak je gebruik van de veerdienst van de TESO. Meer informatie over tarieven en afvaarttijden vind je op www.teso.nl 

 

Route
Eenmaal op Texel volg je vanaf de veerhaven de borden richting Oudeschild. Je rijdt langs de Waddendijk de haven op en volgt de weg over de haven. Na restaurant ’t Pakhuus, rijd je de dijk weer op en sla je rechtsaf. Vervolgens volg je de borden ‘Oosterend’ en kom je terecht op de Laagwaalderweg. Neem de afslag aan je linkerhand en aan het begin van deze (doodlopende) weg staat De Vrije Vogel aangegeven op het bord.

 

Openbaar vervoer op Texel
Het openbaar vervoer op Texel wordt geregeld door Texelhopper. Om met Texelhopper bij De Vrije Vogel te komen, maak je gebruik van de flexibele vervoersservice die je vooraf reserveert. Meer informatie hierover vind je op www.texelhopper.nl. Het busje stopt voor de deur. 

 

 Contactformulier


Vragen via het contactformulier zullen we zo snel mogelijk beantwoorden.

Bedankt voor uw bericht, we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
    Ik ben geen robot